Wycieczka przedmiotowa
W dniu 8 marca uczniowie klas III TZ technik technologii żywności oraz technik żywienia i usług gastronomicznych wraz z p. Moniką Gasik i p. Joanną Andrzejewską dzięki uprzejmości p. Jakuba…
W dniu 8 marca uczniowie klas III TZ technik technologii żywności oraz technik żywienia i usług gastronomicznych wraz z p. Moniką Gasik i p. Joanną Andrzejewską dzięki uprzejmości p. Jakuba…
Tegoroczny XIX Międzyszkolny Konkurs Przedmiotowy z Zakresu Żywienia Człowieka dotyczył tematu „Coraz bliżej kuchni roślinnej” i odbył się pod hasłem „ Świat warzyw i owoców”. Rozpoczęcia konkursu dokonała p. dyr. Joanna Zielińska w towarzystwie p. Iwony Kacy, dyrektora Delegatury…
W ramach pomocy uchodźcom z Ukrainy społeczność naszej szkoły zebrała w minionym tygodniu różne potrzebne rzeczy, np. odzież, produkty spożywcze, artykuły chemiczne, produkty medyczne i wiele innych. Część tych darów…
Zespół Szkół Zawodowych Nr 2 im. dr. A. Troczewskiego w Kutnie, w ramach podjętej współpracy z Fundacją DKMS, przyłączył się do ogólnokrajowej akcji pod nazwą #KOMÓRKOMANIA, której celem jest edukacja…
W dniu 11.02.2022 r. w Zespole Szkół Ponadpodstawowych nr 3 w Łowiczu odbyły się wojewódzkie eliminacje V Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz. W eliminacjach uczestniczyło 8 reprezentacji z pięciu szkół : Powiatowego…
ZARZĄDZENIE NR 18 /2021 /2022Dyrektora Zespołu Szkół Zawodowych Nr 2 im. dr. A. Troczewskiego w Kutnieo zmianie trybu nauczania na tryb zdalny w szkoleDyrektor szkoły na podstawie pkt 1. Rozporządzenia…